Wallbox Pulsar Plus elektromos autó fali töltő | 11 kW – 3x16A | 5m – Type 2 | fehér

Wallbox Pulsar Plus elektromos autó fali töltő

A legjobb töltési élmény, egyszerűvé téve.

A Pulsar modellek tökéletesek lehetnek otthonod számára, mivel minden szükséges funkciót megtalálhatsz bennük, amelyhez egy kis méret társul. A Pulsar beépített kábellel rendelkezik, amelyet kérhetsz Type 1-es és Type 2-es csatlakozóval is.

Állapotjelző fény

A Pulsarról bármikor megtudod állapítani, hogy tölt-e vagy sem, mivel az állapotjelző lámpáról egy gyors pillantással is letudod olvasni, hogy végzett-e.

Egyszerű használat

Ha még soha nem használtál töltőt életedben, a Pulsar akkor is tökéletes választás számodra. Ha elolvasod a mellékelt használati utasítást, akkor könnyen kiigazodhatsz a működésén.

Intelligens árammegosztó

Az intelligens árammegosztás felméri, hogy éppen mennyire van használatban az otthoni hálózatod, és a maradékot az autódnak adja. Lekapcsoltad a villanyt az egyik szobában? Az Intelligens Árammegosztó könnyen idomul ehhez, ezzel a leghatékonyabb töltést lehetővé téve.

Kicsi és hatékony

Tartalmazza a Wallbox technológiáját, tömören. A Pulsar ötvözi a magas technológiát a kompakt mérettel. Minden funkciót ellát, amire szükséged lehet, és emellett még megfelelő kiegészítője is az otthonodnak.

Gyártói garancia

A termékre 2 éves gyártói garancia jár, amit meghibásodás esetén a magyarországi forgalmazó segítségével tudsz érvényesíteni.

Telefonos elérhetőség

Lehetőséged van rá, hogy irányítsd a Wallboxodat a MyWallbox alkalmazáson keresztül vagy bluetooth kapcsolat segítségével, így mindig eléred az adott pillanatnyi statisztikát a töltéseidről.

389 900 Ft