Mamba Mimic

MAMBA MIMIC elektromos roller (WM-007) leírása


Élvezd a terepen való közlekedést, vagy a teljes komfortot városon belül.
A Mamba Mimic , 18,2 ah kapacitású akkumulátort kapott, ami nagyobb hatótávot biztosít, így mostantól akár 70 km-t* is utazhat egyetlen feltöltéssel, amivel úti célját biztosan eléri.
* Elméleti hatótávolság: Tesztelve, teljes akkumulátortöltöttséggel, 70 kg terheléssel, 25°C hőmérsékleten, 16 km/h sebességgel, átlagos aszfalton haladva. A hatótávolságot befolyásolja a sebesség, az elindulások és megállások száma, a környezeti hőmérséklet stb.
Ne kíméld a rollert!


A Mimic dual motorjának köszönhetően gondtalanul száguldhat a városban. A 2x600W teljesítményű, kefe nélküli motorok akár 50 km/h-ra is felgyorsíthatja és az akár 30%-os emelkedőkön is felrepíti.

Maximális teljesítmény 2400W.2x600W teljesítmény
50 km/h Max. Sebesség
15%-os emelkedőmászási képesség
Simán és biztonságosan
A nagy 10 colos, belsős gumiabroncsok teljes szélességükkel még a göröngyös utakon vagy durva terepen is simává, stabillá teszik a haladást. Ha a keréknyomás 3.5 bar felett van nyugodtan közlekedhet szinte bárhol.
Teljeskörű fékrendszer a teljes biztonságért


Az első és hátsó tárcsafék és elektronikus motorfék gyorsabban lefékezi a rollert, ami által a Mimic modell használata rendkívül biztonságos.
Világítsd be a teljes utat!
A 3W-os, nagy fényerejű LED-es első lámpa akár 16,5 méterre is képes elvilágítani a biztonságos közlekedés érdekében.A kényelem a fő szempont


Kiszedhető akkumulátora miatt, hagyd a rollert a csomagtartóban vagy tárolóban és töltsd külön a rollertől ha szeretnéd. Ne cipeld feleslegesen!
Stabil közlekedés minden időjárási helyzetben


A roller repülőgépekhez is használt magnézium ötvözetből készült. IP54 vízállósággal minden időjárási körülmények között készen áll a kemény kihívásokra. Továbbá, nagy terepen is jól helytálló gumijai nem
Intelligens akkumulátor kezelő rendszer


A Mimic akkumulátor-kezelő rendszerének (BMS) köszönhetően 7 teljes védelmi mechanizmus biztosítja az akkumulátorcellák hosszú élettartamát és szavatolják az Ön biztonságát.
Rövidzárlat elleni védelem
Túláramvédelem
Kettős védelem a túltöltés ellen
Kettős védelem a túlterhelés ellen
Túlmelegedés elleni védelem
Alacsony feszültség elleni védelem
Testreszabható töltési határértékek
Készüljön fel egy olyan élvezetes utazásra, amilyenben még nem volt része!
Üzemmódok:
Három üzemmód minden alkalomra: tovább, gyorsabban vagy a kettő ötvözete. Hangulatától függően választhat, hogy ECO módban hosszabb távot szeretne megtenni, vagy Sport módban gyorsan odaérjen céljához, vagy Drive módban a kettőt összhangba hozva. A vezetési módok közti váltás pofonegyszerű a gázkaron található gomb egyszeri megnyomásával.

ADATOK

624 990 Ft